Vilkår og politikker

Leveringspolitik

Efter modtagelse af din ordre og modtag bekræftelse fra vores betalingsgateway, at dine penge er blevet modtaget, vores system vil begynde processen med at bygge din service baseret på de valg, der blev foretaget under registreringen. Du vil få tilsendt en "ordrebekræftelse" e-mail, til den adresse, der er angivet under registreringen. beskriver detaljerne for din tjeneste og anden e-mail med den originale faktura for din vellykkede betaling. Status for din ordre i dit kundeområde vil være "Afventer". Afhængigt af kompleksiteten af dit køb skal du vente fra et par minutter op til 48 timer, før for at modtage den 3. e-mail med adgangsoplysninger til din tjeneste. Så vil status for din ordre indenfor dit kundeområde blive ændret til "Aktiv". I tilfælde af, at den teknologiske tid til at forberede tjenesten er mere end 12 timer fra det tidspunkt, hvor du har bekræftet din betaling, faktureringsperioden starter fra det øjeblik, du sender den 3. e-mail, som indeholder adgangsoplysningerne til din tjeneste. Vi er ikke ansvarlige, hvis du ikke modtager e-mails sendt af os. Kopi af alle sendte e-mails finder du i en sektion "Mine e-mails" placeret inde i dit kundeområde på vores hjemmeside. Adgangen til denne zone er beskyttet af strenge autentificerings mekanismer. For adgang skal du bruge din email adresse og adgangskode, angivet under bestillingsprocessen.

I tilfælde af du er ikke i stand til at begynde at bruge tjenesten med angivne adgangsoplysninger, du skal kontakte os inden for 24 timer fra datoen for afsendelse af brugsvejledningen. Hvis du ikke kontakter os inden for 24 timer fra datoen for din ordre, den eller de varer, du har købt, vil blive betragtet som modtaget og vellykket leveret. Klager over servicekvaliteten og de foretagne indledende indstillinger accepteres kun inden for de første 24 timer efter, at adgangsdataene er givet. Alle klager og/eller anmodninger om service ændringer, indgivet 24 timer efter tidspunktet for afsendelse af adgangsoplysningerne til tjenesten, vil blive betragtet som supportsager. Standardsupporten vil blive tilbudt efter bedste indsats. Vi garanterer, at dine supportanmodninger vil blive behandlet så hurtigt som muligt efter modtagelsen. Men vi garanterer ikke, at din anmodning vil føre til serviceændringer på en måde, der opfylder dine forventninger. I tilfælde af at den ønskede ændring kan implementeres, men kræver ekstra omkostninger, vil vi informere dig om dem, før vi anvender ændringerne. Så har du ret til at godkende ændringerne og acceptere at betale ekstra eller at afvise dem uden yderligere omkostninger og forpligtelser. Manglende evne til at opfylde dine supportanmodninger på en måde, der dækker dine forventninger, kan ikke betragtes som en manglende evne til at levere servicen med forventet kvalitet. Kvaliteten af ydelsen er beskrevet i vores Service Level Agreement.

NEXT POINT HOST LTD leverer forudbetalte tjenester som standard. Du får ikke adgang til købt service uden bekræftelse af din betaling. Vi behandler kun betalte ordrer. Vi giver ikke midlertidig eller demo- eller prøveadgang til vores tjenester. Leveringstiden for ydelser betalt via med check, postanvisning, bankoverførsler eller cryptocurrency kan vare mere end 48 timer på grund af arten af disse former for betalinger.

I tilfælde af force majeure som regeringsbestemmelser, krige, Guds handlinger og andre, der forhindrer levering af tjenesten inden for de næste 48 timer fra tidspunktet for vellykket betaling, vi giver dig besked og refunderer det samlede beløb for din ordre ved hjælp af den oprindelige betalingsmetode. Undtagelser fra denne regel kan være betalinger, der er under udlæg i henhold til lokale eller internationale love, fordi de kontraktlige forhold mellem os ikke kan være i strid med officielt vedtagne love.

NEXT POINT HOST LTD vil ikke være ansvarlig for at forsinke eller ikke modtage servicen med den forventede kvalitet i tilfælde af handlinger fra klienten eller tredjeparter, der forhindrer. For eksempel langsom adgang til vores tjeneste i tilfælde af brug af internetforbindelse af dårlig kvalitet på det sted, hvor klienten er, eller brug af anonymiseringstjenester som VPN, Proxy og andre. Blokering af adgang til vores tjenester i lande med aktiv internetadgangsfiltrering mv.

Tilbagebetalings politik

Vores pengene-tilbage-garanti giver dig ro i sindet om, at vores tjenester lever op til forventningerne i vores Servicevilkår. I det maksimale omfang gældende under national lovgivning og uden at påvirke dine rettigheder som forbruger, pengene-tilbage-garantien er dit eneste og eksklusive middel, hvis vores tjenester ikke lever op til forventningerne i vores Servicevilkår.

Købte produkter kan kun refunderes, hvis de annulleres inden for den tilbagebetalingsperiode, der er angivet nedenfor i denne politik. Nogle produkter har andre politikker eller krav til refusion forbundet med dem, herunder nogle produkter, der ikke er berettiget til refusion under nogen omstændigheder. Se venligst nedenfor for refusions betingelser, der gælder for sådanne produkter.

“Dato for transaktionen”, med henblik på denne Tilbagebetalings politik, betyder, at datoen for det første køb af ethvert produkt eller en tjeneste behandles af Next Point Host LTD i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne i den gældende produkt- eller serviceaftale.

“Moneyback-periode”, du kan til enhver tid annullere et produkt, men en refusion vil kun blive udstedt, hvis du anmoder om en refusion via dit brugerområde med Next Point Host LTD's kundeservice inden for den tilbagebetalingstidsramme, der er angivet for det relevante produkt, hvis det overhovedet er tilgængeligt. Du kan ikke indsende en anmodning om tilbagebetaling via e-mail, telefonopkald eller mail til virksomhedens fysiske adresse! Ifølge de gældende love skal vi på en klar måde afgøre, hvem der er den person eller virksomhed, der skal modtage pengene. For at kunne foretage disse kontroller, vi må kun bruge en pålidelig måde at kommunikere på via vores hjemmeside. Alle andre måder at kommunikere på vil blive betragtet som upålidelige. Vi behandler ikke anmodninger fra uidentificerede kilder.

Efter at have indsendt anmodningen om annullering VIL DU FORTSAT MED AT HAVE ADGANG TIL TJENESTEN TIL AFSLUTNING AF DIN AKTUELLE FAKTURERINGSPERIODE. Ingen tilbagebetaling efter konto lukning. Hvis du er berettiget til en refusion, er det nødvendigt for dig at anmode om en refusion inden kontolukning. Du kan til enhver tid vælge at lukke din konto hos os, men ved kontolukning vil du ikke længere være berettiget til refusion som ellers tilladt under dette Tilbagebetalings politik.

Standardbetingelser for refusion

Årsplaner — Inden for 30 dage fra datoen for transaktionen.

Månedlige planer* — Inden for 48 timer efter datoen for den første transaktion ved hjælp af for førstegangskøb af produkt eller service.

*Månedlige planer omfatte alle planer med en løbetid på mindre end 1 år (fx 3 måneder, 6 måneder osv.).

Produkter med særlige refusionsbetingelser

Ekspert Service

Hvis der allerede er udført en ekspert service, så er det ikke refunderbart. Hvis det endnu ikke er udført, berettiget til en refusion inden for 30 dage efter datoen for transaktionen.

Kom godt i gang Service

Hvis en Kom i gang-tjeneste allerede er udført, så er det ikke refunderbart. Hvis det endnu ikke er udført, berettiget til en refusion inden for 30 dage efter datoen for transaktionen.

Købt produkt med gratis domæne

I tilfælde af at et købt produkt inkluderer et gratis domænenavn, hvis du fortryder det købte produkt, listeprisen for domænenavnet vil blive fratrukket tilbagebetalingsbeløbet. Listeprisen er prisen på domænenavnet, der er angivet på Next Point Hosts hjemmeside og er ikke underlagt nogen kampagner, rabat eller anden afslag i prisen.

Premium Support

Der kan ydes refusion, hvis planen annulleres inden afslutningen af faktureringscyklussen og ingen af kreditterne er blevet brugt. Hvis en Service allerede er blevet udført i løbet af måneden, så kan den måned ikke refunderes (hvis det endnu ikke er udført, berettiget til refusion inden for 30 dage efter datoen for transaktionen). Fremtidige ubrugte måneder af tjenesterne kan også blive refunderet, hvis planen annulleres, og der er foretaget en forudbetaling.

Transaktioner, der ikke er berettiget til refusion.

• Alle former for administrations- og licensgebyrer - opsætningsgebyrer, aktiverings- og genaktiveringsgebyrer, licensgebyrer, opgradering/nedgradering/migreringsgebyrer, gebyrer for SSL-certifikater, indløsningsgebyrer og andet.
• Auction Memberships.
• Konfiguration Tilføjelser.
• Fornyelse Transaktionerne uanset planens varighed og måden, de blev lavet på - manuelt eller automatisk via abonnement profil, oprettet tidligere, kan ikke refunderes. Efter fornyelse vil fortsat have adgang til tjenesten til udgangen af den forudbetalte periode.
• Cloud-servere.
• Købmandskonti
• Domænenavn og domænebeskyttelse (ID-beskyttelse) gebyrer refunderes ikke og kan forfalde ved annullering, selvom de frafaldes i første omgang som en del af en særlig kampagne.
• Dedikerede hosting tjenester eller tredjeparts tjenester er ikke dækket af pengene-tilbage-garantien.
• Forhandler Pakker er kun dækket, hvis hele forhandler pakken annulleres. Garantien gælder ikke for opsigelse af individuelle konti i en forhandlerpakke.
• Pakker betalt med check, postanvisning, bankoverførsler eller cryptocurrency er ikke berettiget til refusion.
• Yderligere statiske IP'er.
• Der er ingen tilbagebetalinger eller kreditter for delvist brugte perioder. Refusionerne ydes kun fuldt ud, når produktet eller tjenesten er berettiget til det.
• Alle specialbyggede produkter og tjenester, der dækker den specifikke kundes behov, kan ikke refunderes. Dette inkluderer, men ikke begrænset til, tjenester købt med ikke-offentligt tilgængelige kampagnekoder (a.k.a. private koder) og/eller rabatkoder.
• Forudbetalte kreditter tilføjet til din konto til dækning af fremtidige omkostninger eller køb af nye tjenester. Forudbetalte kreditter tilføjet til din konto til dækning af fremtidige omkostninger eller køb af nye tjenester. Du kan bruge dem til enhver tid i fremtiden i stedet for at foretage en ny betaling for vores produkter og tjenester. Undtagelser fra reglen kan give salgsfremmende kreditter til loyale kunder eller dele af andre kampagner, der blev tilføjet til din konto uden betaling fra din side. Disse kreditter kan være tidsbegrænsede.
• Hvis du bliver krænket af Vores Servicevilkår eller/og Politik for acceptabel brug (PAB) eller/og Fortrolighedspolitik eller/og Service Level Agreement eller/og Leveringspolitik.
• Flere ordrer af samme type tjenester. Uanset status for den først købte tjeneste, forskellene i plan eller fysisk placering, hvorfra tjenesten kommer. Berettiget til refusion er kun den første købte tjeneste. Alle andre transaktioner for yderligere tjenester kan ikke refunderes.Kortholders uenigheder/tilbageførsler

Next Point Host LTD og vores betalingsgateways følger den bedste sikkerheds praksis for online betalinger. Muligheden for at acceptere en betaling uden kortholders viden er minimeret. Hvis du har spørgsmål vedrørende betalinger, anbefaler vi at kontakte vores faktureringsafdeling inden for at anmode om en tilbageførsel fra din bank. Vores højt dygtige team vil hjælpe dig med en hurtig og venlig løsning af sagen. Husk, at alle anmodninger om tilbageførsel vil blive grundigt undersøgt, af levende personer i banker, betalingsgateway og internt i vores virksomhed. I tilfælde af at disse kontroller viser reelle beviser for uautoriseret brug af kredit-/betalingskort uden kortholders viden, pengene vil blive refunderet. I tilfælde af at undersøgelsen af tilbageførslen viser falske krav for at omgå din penge-tilbage-politik, vil pengene ikke blive refunderet, Derudover beholder Next Point Host sig retten til at opkræve et bødegebyr på op til 100€, som dækker tid brugt af vores team på at undersøge denne falske sag. Vi vil forhindre fremtidige køb fra personer og organisationer, der har indsendt falske anmodninger om tilbageførsel.Gør dig klar til din ForexVPS®?

Accepterede betalinger

ForexVPS af NextPointHost Betalingsmuligheder